Quality Time at Home, voor u en uw dierbaren.

Laten we wat quality time thuis hebben!

"Home is where your EGG is" is niet voor niets een favoriete uitspraak van veel EGGers. We zijn graag thuis en gaan daar ook bij elkaar op bezoek. Natuurlijk is dit waar u de beste sfeer kunt creëren en het ultieme welkom kunt garanderen voor iedereen van wie u houdt. Om je in een zonnige stemming te brengen, willen we graag onze gloednieuwe video "Quality Time at Home" met je delen. Geweldige beelden, een zomerse vibe en overheerlijke gerechten. Voel je de inspiratie al opborrelen?

Kwaliteitsgerechten

Om je op weg te helpen, vind je in deze nieuwsbrief alle recepten voor de gerechten uit de video. Van de sappigste biefstuk tot de meest kleurrijke groenten, en van de lekkerste zalm tot de beste quattro formaggi. Recepten voor alle niveaus en smaken.

Samen koken = Quality time

Alleen koken is leuk, maar samen koken is nog leuker. Deel recepten, wissel ervaringen uit, probeer nieuwe gerechten uit en til je vaardigheden naar een hoger niveau. En soms is twee paar handen achter de EGG gewoon veel handiger dan één. Succes en lof gegarandeerd!

Kinderen vinden het ook leuk om te koken met de Big Green Egg. "Vang ze jong", zoals het gezegde luidt. Speciaal voor hen hebben we een paar gerechten toegevoegd die je graag samen kunt maken.

Vier het moment.

Wilt u meer weten? In deze blog geven we je wat extra inspiratie en lekkere recepten voor de ultieme Quality Time at Home, met vrienden of familie. Ook leuk om te delen met je mede-EGGlovers, voor als je uitgenodigd wilt worden door vrienden in plaats van andersom.

Recepten

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking