Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie

Op al onze producten zit fabrieksgarantie tegen gebreken die het gevolg zijn van fabricage- of materiaalfouten. De garantie kan per product verschillen en wordt op de product detail pagina vermeld. De garantie gaat in op het moment van aankoop (factuur datum). Gebreken die veroorzaakt worden door ongelukken, nalatigheid of verkeerd gebruik vallen niet onder de garantie.

Wanneer kunt u een product terugsturen voor garantie:

  • U bent in het bezit van een geldig aankoopbewijs, die binnen de bepaalde garantietermijn van het aangekochte product valt.
  • Het artikel vertoont geen kenmerken van slijtage, foutief gebruik of foutief gebruik door derden.

 

Wat valt onder de garantie:

Mocht u een klacht hebben over het gekochte product dan kan dit onder de garantie vallen. Over het algemeen vallen de volgende mankementen onder de garantie:

  • Materiaal fouten
  • Fabricage fouten

 

De volgende punten vallen meestal buiten de garantie:

  • Schade door verkeerd gebruik of onachtzaamheid
  • Ongevallen
  • Normale slijtage

 

Neem voor aanvullende vragen omtrent garantie bepalingen en voorwaarden contact op met ons op via 0251229148 of via mail: [email protected]

 Identiteit ondernemer

Tegel Spectra bv
Breestraat 50
1941 EK Beverwijk
[email protected]
0251229148
KVK NUMMER : 34077522
BTW NUMMER : NL800488751B01

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking