CROCKPOT SLOWCOOKER 4.7 L HINGED LID
CROCKPOT SLOWCOOKER 4.7 L HINGED LID
CROCKPOT SLOWCOOKER 4.7 L HINGED LID
CROCKPOT SLOWCOOKER 4.7 L HINGED LID

CROCKPOT SLOWCOOKER 4.7 L HINGED LID

Available now
CROCKPOT
CR052
€ 99,00
Inclusief belasting

De Crock-Pot slowcooker is vervaardigd uit metaal en heeft een uitneembare ovenbestendige aardewerken binnenpot met een deksel. De slowcooker heeft een inhoud van 4,7 liter en is hiermee geschikt voor het bereiden van maaltijden voor 4 à 5 personen. De digitale Crock-Pot slowcooker is voorzien van een programmeerbare timer. Na het aflopen van de geprogrammeerde tijd schakelt de Crock-Pot direct over op de warmhoudstand, waarbij het voedsel op een veilige temperatuur warm gehouden wordt. Met een slowcooker gaart u bijvoorbeeld stoofpotten en soepen gedurende lange tijd op een lage temperatuur. Het glazen deksel van de Crock-Pot is voorzien van een scharnier aan de achterzijde, waardoor u het deksel eenvoudig open kunt zetten als u in de pot wilt roeren of er uit wilt scheppen.

Omschrijving

Crock-Pot digitale slowcooker

Met de Crock-Pot slowcooker kunt u uw gerechten langzaam laten garen, zodat de smaak en de voedingswaarden van uw eten beter bewaard blijven. In een slowcooker bereidt u eenvoudig maaltijden zoals stoofgerechten of soepen.

De slowcooker heeft 2 standen, Low en High, heeft een warmhoudstand en is eenvoudig te bedienen dankzij de one-touch knoppen. In de gebruiksaanwijzing vindt u een schema met kooktijden. Slowcooken neemt over het algemeen 3 tot 10 uur in beslag. De digitale slowcooker telt de minuten af naar het eind van de kooktijd. Na het aflopen van de tijd schakelt de machine over op de warmhoudstand. De Crock-Pot slowcooker schakelt zich na verloop van tijd de warmhoudstand uit.

De slowcooker heeft een uitneembare oven- en magnetronbestendige binnenpot. Zowel de schaal als het deksel zijn vaatwasmachinebestendig. De behuizing van de Crock-Pot slowcooker kunt u afnemen met een vochtige doek.

Productdetails

5011773064439
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking